Detalii pe nutriday.ro/blog-chef .
Aceasta este reteta cu care particip eu, sper sa va placa si va invit sa ma sustineti.
Ingrediente:
- 2 bucati piept de pui
- 250 g paste
- 250 g ciuperci
- 150g spanac
- 150 ml iaurt Nutriday
- 2 linguri ulei
- 150 ml vin alb sec
- 1 ceapa rosie
- 1 chilli
Se taie cubulete cipercile.
Se spala spanacul.
Intr-un vas se pune apa in care s-a adaugat un praf de sare la fiert pentru paste. Care se fierb conform instructiunilor de pe pachet.
Intr-o tigaie incapatoare se incinge o lingura de ulei si se prajeste carnea pana se rumeneste.
Se pune deoparte pe un platou. Se adauga apoi vinul si se fierbe 2 minute, apoi se pune intr-un vas.
In aceeasi tigaie se incinge a doua lingura de ulei si se prajeste ceapa si chilli 5 minute, se adauga ciupercile si se prajesc 5 minute pana se rumenesc.
Se adauga spanacul si se lasa sa se inmoaie, se adauga carnea rumenita, si vinul pus deoparte. Se mai fierbe aproximativ 5-10 minute.
Se opreste focul si se adauga pastele fierte si scurse de apa. Peste se adauga iaurtul, se potriveste de sare si piper, se amesteca si se serveste.
Pofta mare!
O REMARCA DE LA UN FAN
RăspundețiȘtergereAm obsevat ca ne propuneti o reteta interesanta cu pui, ciuperci,
spanac, paste, vin si iaurt, dar mai mult decat atat, metoda de pre-
zentare este elaborata si concludenta. Detaliile oferite, alaturi de
fotografiile atasate ne invita sa preparam si noi aceasta delicatesa
culinara de exceptie. Foarte miammm! Asteptam sa ne poftiti cat
mai repede la masa!
Alexica
Ma bucura sa aud ca reteta propusa te imbie sa o prepari. Astept cu interes sa imi scrii parerea despre rezultatul obtinut in urma prepararii retetei.
RăspundețiȘtergereO zi buna iti doresc! :*