luni, 25 februarie 2013

Prajitura cu cafea si nuca

O prajitura cu cafea pentru cafeaua de dupa-amiaza.
Ingrediente:

Pentu blat:
  • 2 oua
  • 170 g zahar pudra
  • 170 g unt
  • 2 lingurite ness
  • 170 g faina
  • 1 praf de copt
Pentru glazura:
  • 100 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1-2 lingurite ness
  • 1-2 linguri lapte
  • nuca
 Intr-un vas se bate spuma untul si zaharul pudra, treptat se adauga oualele. Se incorporeaza nessul si se amesteca pana se omogenizeaza. Apoi se adauga faina si praful de copt. Aluatul se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor aproximativ 30-40 minute.
 Se prepara separat glazura. Untul si zaharul se bat spuma. Se adauga nessul dizolvat in lapte si se omogenizeaza bine. cand blatul este gata si racit se toarna glazura iar deasupra se presara nuca maruntita.
 Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML