miercuri, 13 februarie 2013

Friptura de pui marinat in mustar

 Ingrediente:
  • 2 piepti de pui dezosati
  • 3 linguri de mustar
  • 3 linguri ulei masline
  • 50 ml vin alb
  • lamaie
  • cimbru
  • oregano
  • sare
  • piper
Se prepara un amestec pentru marinata: intr-un castron se amesteca mustarul cu uleiul si vinul. Se adauga sare si piper dupa gust, apoi se adauga oregano si cimbru. Se amesteca bine totul.
 Pieptii de pui se spala si se taie in jumatate. Se aseaza in amestecul de marinata si se lasa cateva ore sau daca se poate peste noapte.

 

Se incinge foarte bine gratarul si se frig bucatile de carne pe ambele parti. Dupa gust, friptura  se poate servi stropita cu zeama de lamaie sau garnisita cu muraturi.
Pofta mare!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML