vineri, 17 februarie 2012

Semiluna

Aceasta prajitura este una din acele prajituri care ma duce cu gandul la copilarie si la dragostea cu care imi facea mama atunci prajituri de casa. Sper sa va placa.
Ingrediente:
  • 500 g zahar pudra
  • 300g unt
  • sucul de la o lamaie
  • 6 oua
  • 500g faina
  • 1 plic praf de copt
 Se freaca untul cu zaharul si se adauga cate un ou. Se stoarce lamaia si se adauga in compozitie. Se adauga faina si praful de copt.
  Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia groasa in tava si se presara cu cacao. Se da la cuptorul incins aproximativ 40-45 min.
 Se taie calduta cu un pahar in forma de semiluna.
Pofta buna!




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML